in

10 dingen waar stoners echt een teringhekel aan hebben

Mensen die wiet roken zijn de meest relaxte mensen op aarde… die willen gewoon high zijn en met rust gelaten worden.

Echter zijn er wel bepaalde momenten, situaties en voorvallen waar stoners echt een teringhekel aan hebben. Wij hebben een mooi lijstje voor jullie gemaakt dus tag en deel er maar op los!

1. Als iemand tijdens het draaien de stash laat vallen op de grond.

Als je een stoner op zijn zenuwen wilt werken dan moet je zijn wiet op de grond laten vallen. En al helemaal als het de laatste gram is.

2. Mensen die overdreven high doen.

Je hebt van die mensen die echt overdreven high doen en nauwelijks meer aanspreekbaar zijn. Ze doen alsof ze heroïne hebben gerookt en dan kijk je naar je joint en denk je… hebben we wel van het zelfde spul lopen paffen? Er zijn ook mensen die er echt NIET tegen kunnen. Die moeten het ook gewoon niet roken of maar een enkele hijs nemen.

3. Een natte afgelebberde speeksel joint.

Je hebt van die mensen die echt NIET kunnen draaien. Die zeggen ook altijd: ,,Laat mij een keertje draaien dan!”. Nee bruh…. gewoon NEE! Hou je cooties in je mond aub.

4. Verhalen vertellers.

Je hebt van die mensen die verdomme een hele bijbel gaan openbaren als ze stoned zijn. Het laatste wat je wilt is dat iemand een end weg tettert in je oor als je high als een mofo bent. STFU please, zet je kontje rustig neer en geniet van je high.

5. Na 24:00 er achter komen dat je toch niet een extra bagga had liggen thuis.

Je bent bij je gabber en jullie hebben net een paar gram UITSTEKENDE wiet erdoorheen gejaagd. En jij denkt dat je nog een pit hebt liggen thuis die je kan draaien nadat het OV of je fietstocht je hele high heeft verneukt. Je komt vervolgens thuis en kan die shit nergens vinden omdat je het gister al had gebruikt als back-up. Alles is dicht dus je nacht is compleet verpest daarna omdat je geen slaapmuts meer hebt. Herkenbaar?

6. Horen van iemand dat roken ongezond is voor je.

Bruh…. STFU oke. Please. Ik ben een stoner en niet achterlijk.

7. Je stash die je net gehaald hebt gewoon kwijtraken.

Je stopt die shit in je zak. Komt thuis aan en het is gewoon WEG. WEG I tell you! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!

8. Als iemand zegt: Je gebruikt drugs dus in principe ben je nu gewoon een junk.

Hallo? Er is nog nooit iemand overleden van een overdosis wiet hoor? Het is een wondermiddel en niet een drug. Waar is me 9mm…

9. Mensen die nooit wiet hebben maar ALTIJD willen meeroken.

Go get a mothafucking jobbyjob bruh… Deze shit kan echt niet meer anno 2017. Moochers horen thuis in 1999. GTFOH!

10. In het bijzijn van iemand zijn die niet stoned is, nooit stoned is, en een extra drukke persoonlijkheid heeft.

Iedereen is high en extra relaxed. En dan heb je deze dude (meestal een sportman)… I just wan’t to kill you at a certain moment. Please GO A WAY!Mensen snijden zo vaak in hun hand dat dit voorval een naam heeft gekregen: Avocado Hand

Dit is hoe je Fakka terugkrijgt in je nieuwsfeed op FB!!