in

1 op 10 partners vindt McDonalds eten zonder hen even erg als vreemdgaan

Niets lekkerder dan een goede Chili Chicken of een groot Bic Mac menu met frietsaus. De McDonalds is voor velen een heerlijk alternatief voor een uitgebreid diner of dient juist als snelle hap. Die vette hap moet je wellicht wel verplicht met je wederhelft halen, doe je dat niet, heb je kans dat de relatie voorbij is.

Voor veel mensen die een koppel vormen is het ophalen van McDonald’s op de terugweg van het werk hun favoriete traktatie. De vraag ‘wat wil je van de Mac?’ klinkt als pure muziek in de oren van de burgerliefhebbers. Daarbij komt dat er geen droeviger geluid kan zijn dan het geritsel van die bruine papieren zak als je wederhelft thuiskomt en ze je NIET hebben gebeld om te controleren of je honger had. Natuurlijk had je honger.

via GIPHY

Dit gevoel is voor sommige zelfs zo moeilijk te verdragen. Zo erg zelfs, dat 1 op de 10 mensen het VREEMDGAAN vindt, als je zonder ze naar de Mac gaat. Dit blijkt uit een onderzoek van OnePoll, waar circa 1000 mensen werden ondervraagd. Ja, het staat er echt. Zonder hen naar de McDonalds staat gelijk aan vreemdgaan. En het wordt nog erger. 1 op de 20 zou de relatie zelfs beëindigen als je ze niet meeneemt. Kies maar, Bic Mac of je relatie…

Het onderzoek is gepubliceerd door The Mirror.Alle Jackass films vanaf volgende maand op Netflix

Kim Kardashian via Instagram: “Kanye is ziek, onze familie staat machteloos”