in

​Gladiator 2 is in de maak en dat is het beste entertainment nieuws van vandaag!

De producers achter het vervolg op Ridley Scott’s “Gladiator” zeggen dat “Gladiator II” het verhaal 25 jaar later zal oppikken, waar het origineel ons achterliet.

Tijdens de pers-tour voor Men in Black: International, hebben producenten Walter F. Parkes en Laurie MacDonald bevestigt dat het vervolg van de Gladiator zeer zeker gaat gebeuren.

“We’re working with Ridley, and that’s one we wouldn’t touch unless we felt in a way to do it was legitimate. We’re working with an amazing writer as well, Peter Craig.”

Er gaan geruchten de ronde dat de plot van de nieuwe film zich zal concentreren op Lucius, zoon van Lucilla (gespeeld door Connie Nielson in het origineel) en neef van Commodus (Joacquin Pheonix) – wat logisch zou kunnen zijn als Gladiator II, ruim twee decennia vooruit springt.

Gladiator is een iconische en brute film wat een mega succes werd na zijn release in het jaar 2000. Hopelijk gaat deel II op z’n minst net zo hard zijn! Je weet het maar nooit met dit soort sequels.GTFOH: Ze noemen dit de nieuwe mannentrend van 2019

Een van de grootste waterglijbanen ter wereld is geopend in Benidorm