avatar

Door deze dingen sucks je lovelife...

Door deze dingen sucks je lovelife...

Niet zoveel geluk in je liefdesleven? Je hebt het grotendeels zelf in de handen!

Gepost 10 dagen geleden in Entertainment.

User Image
Amber Koning
31 Volgers
49 Views

Het ene moment vind je het geweldig om single te zijn, en het volgende moment haat je iedereen die ook maar hand in hand durft te lopen...

Stel je jezelf bijna dagelijks de vraag “waarom ben ik nog single?” of “ben ik niet leuk genoeg?”. Dan doe je hoogstwaarschijnlijk één of meerdere van onderstaande dingen zonder dat je het door hebt. Het is niet meteen de schuld van de rest van de wereld dat je liefdesleven niet zo geweldig verloopt, je hebt het namelijk grotendeels zelf in de hand! En zo niet, it all will comes with time!

Deze dingen moet je dus wel echt niet meer doen:

1. Je kan je ex maar niet uit je hoofd krijgen

Vooral als jij niet de persoon bent die het heeft uitgemaakt, kan het lastig zijn om jullie relatie realistisch te bekijken. Believe me girl, als het niet werkte tussen jullie, was je ex heus niet zo geweldig als je nu denkt en het weerhoudt je ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Forget him or her and go on!! Er zijn zoveel meer vissen in de zee, de juiste ontmoet je nog wel op het juiste moment.

2. (Te veel) met je ex om blijven gaan

Het is heel gezond voor je om juist net na de break-up even afstand te nemen van je ex. Het is natuurlijk perfect als jullie vriendschappelijk met elkaar om kunnen gaan, maar als jullie Best Friends blijven, zul je niet snel openstaan voor een nieuwe flow.

3. Geen stappen ondernemen...

Als je te "cool" doet, heeft je crush waarschijnlijk helemaal niet door dat je hem of haar leuk vindt. Jongens kunnen ook geen gedachten lezen toch? Wees gewoon dapper en laat je crush weten hoe je erover denkt. I know it's harsh, maar een nee heb je en een ja kun je krijgen. Go Girl!

4. Iemand de kans niet geven omdat-ie niet aan al je eisen voldoet

Het is best wel kinderachtig om iemand meteen af te schrijven als diegene iets korter of jonger is dan je zou willen. Dat kun je toch alleen maar oppervlakkig noemen? Natuurlijk, aantrekkingskracht moet er zijn, maar niemand is perfect. En liever een minpunt aan het uiterlijk dan aan het innerlijk right..? Don't get me wrong, eisen zijn alleen maar goed, u know what u want. Maar ga niet overboard met je eisenlijst. 

5. Meteen van het ergste uitgaan als je ruzie hebt gemaakt met je boy/girl

Dat je een keertje ruzie had, betekent niet dat jullie hele relatie is verpest. Jullie zijn allebei maar mensen – en mensen maken nou eenmaal fouten. Geef het dus niet meteen op. Fight for it! Ruzie ga je altijd wel krijgen.

6. Constant zeuren over het feit dat je single bent

Je gaat heus niet sneller een pengthing aan de haak slaan door ontevreden te zijn over je leven. Bovendien zul je merken dat je pas de ware vindt zodra je eenmaal geaccepteerd hebt dat single zijn ook prima is en je van jezelf kunt houden. Enjoy ur single life en ga er niet teveel mee zitten. Als het tijd is, vind jij ook "The one".

7. Constant met je vriendinnen beredeneren wat je terug moet sturen

Hoe krijgen jullie ooit een oprecht gesprek als alles voorzichtig moet worden overwogen? Laat gewoon lekker je gekke persoonlijkheid zien, en wees niet bang voor afwijzing. Uit eindelijk wil je toch ook iemand die jou leuk vind voor wie jij echt bent?

8. Je bindingsangst interpreteren als een "slecht voorgevoel"

Als je bindingsangst hebt, weet je eigenlijk prima dat dat het probleem is. Het is wel heel makkelijk om het te schuiven op een slecht voorgevoel en het af te blazen. Als je écht een slecht voorgevoel hebt bij iemand, was je überhaupt al sneller gestopt met contact zoeken, toch?

9. Er vanuit gaan dat een relatie gewoon niet gaat werken voor jou

Je kunt het zien als een manier om jezelf te beschermen, maar wat je er vooral mee voor elkaar krijgt, is dat je wantrouwig blijft. Er is niets mis met hopen dat het wat gaat worden met je nieuwe crush. 

 

 

Tags: SingleLife,