avatar

The "Stranger Things" kids kunnen ook nog eens zingen en dansen?!

The "Stranger Things" kids kunnen ook nog eens zingen en dansen?!

Bekijk hier de hilarische sketch met The Stranger Things kids en James Corden!

Gepost 12 dagen geleden in Entertainment.

User Image
Amber Koning
31 Volgers
60 Views

Dat de kids van Stranger Things getalenteerd zijn, was onderhand wel duidelijk. Vanaf de eerste aflevering hebben ze door hun acteerkunsten ontzettend veel fans gekregen en zijn daardoor nu vaak te gast bij grote tv-shows zoals The Late Late Show with James Corden en The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Gisteren waren ze te gast bij James Corden en daar deden ze samen een superleuke sketch. In het stuk zaten de jongens en  James Corden zogenaamd samen in een band. Helaas was dat van korte duur, omdat ze ‘uit elkaar’ gingen toen de jongens de rollen in Stranger Things kregen. James had ook auditie gedaan, voor Eleven, maar kreeg de rol helaas niet. 

Na twee succesvolle seizoenen als acteurs in Stranger Things, was het toch wel tijd voor een reünie met hun geweldige band ‘The Upside Downs’; toepasselijk. Ze hadden het zingen erg gemist en wilden nog één keer samen optreden. Ze zongen een Motown-mix van "I Want You Back" van The Jackson 5, "My Girl" van The Temptations en "Reach out, I’ll be there" van The Four Tops. Check de video hierboven!

 

Een aantal weken geleden werden ze uitgedaagd door Jimmy Fallon voor een dance battle. Check die video hier!