avatar

Barbie stopt met TV en is woedend op RTL!

Barbie stopt met TV en is woedend op RTL!

”Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld”

Gepost 12 dagen geleden in Entertainment.

User Image
Amber Koning
31 Volgers
81 Views

Samantha de Jong, beter bekend als "Barbie" stopt met tv en maakt een einde aan haar realityshow bij RTL.

Barbie haalt uit naar de televisiezender en zegt slecht behandeld te zijn. ”Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld”, zegt Barbie.

De realityster bant RTL, de productiemaatschappij Warner Bros en haar manager Jake. ”Die komt er bij mij nooit meer in”, zegt Barbie over haar voormalige manager. ”Hij heeft me tegen iedereen opgezet. Sinds de tv-camera’s de deur uit zijn, heb ik hem ook niet meer gehoord of gezien”.

Momenteel zit Barbie in de bijstand en voelt ze zich gebruikt. Ze zegt al haar geld kwijtgeraakt te zijn aan foute vrienden en heeft niemand meer over. Ondanks haar geldproblemen wil Barbie nooit meer op televisie verschijnen. ”Geef mij maar een wereld waarin mensen het hart op de tong hebben, in plaats van al die types met hun duivelse agenda’s die je elke dag geestelijk verkrachten.” vertelt ze.

Samantha de Jong brak in 2010 door met "Oh Oh Cherso", een realitysoap waarin een Haagse groep jongeren vakantie vierde in Griekenland. Barbie ontpopte zich, met verschillende realityprogramma’s, tot een kijkcijferkanon van RTL5 met een gemiddeld aantal kijkers van 675.000. Dat deed ze aan de hand van manager Jake Hampel, jarenlang haar grote steun.

Tags: Barbie,